Tuesday, May 31, 2005

Ensitunnelmia eli kaaos

Nelja paivaa takana. Kaaosta tiedossa nyt ja tulevaisuudessa. Alkaa IKINA muuttako ulkomaille, yhta sotkua. Yritan avata pankkitilia, tuhat lappusta jo mukana osoittaakseen sita ja tata, ja aina jotain puuttuu. Nettiyhteytta ja kannyliittymaa en ole viela yrittanytkaan.

Kamppa on ehka aavistuksen parempi kuin hurjimmissa painajaisissa. Asustan australialaisen, etela-afrikkalaisen ja anonyymin kiukkuisen ita-eurooppalaisen kanssa. Mukavia nama vahemman kiukkuiset ovat, mutta yksinaisyys kylla viela painaa. Tanaan sentaan tapasin pari suomalaista toissa. Juu, eka paiva on tanaan, ja melkoinen laitos tuo tuntuu olevan. Monta kiemuraa selvitettavana, helpoin niista ehka terveystarkastus - vain yksi paperi puuttui, ja sen sai kahdella puhelinsoitolla Suomeen. Tai ainakin pitaisi saada. Mitaan muuta ei voi tehda, ennen kuin saan avattua pankkitilin, hiphei! Ihmiset ovat sentaan kovin ystavallisia, ja yrittavat parhaansa mukaan auttaa.

Perehdytys onkin lahinna kokoustelua siella sun taalla ja ihmisten tapaamista. Itse tyon opettelua on vain muutamia irtonaisia paivia kullakin osastolla.

Palaan sorvin aareen eli soittelemaan Suomen pankkista lisaa todistuksia.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Et ole ensimmäinen jonka olen kuullut valittelevan samaa paperisotakaaosta. Toivottavasti saat selviteltyä asiat kuitenkin.
Millainen oli eka työpäivä? Mihin sijoitut? Millainen osasto, paljonko synnyttäjiä, mikä on hoitoaika? ;)
No, en minä mitenkään utelias ole kuulemaan näitä juttuja, en suinkaan... :)

Koetahan kestää! Ja sinut tuntien kestätkin oikein hyvin! ;)
Minna

4:37 pm  

Post a Comment

<< Home