Friday, June 03, 2005

Rauhoittumista viikon jalkeen

Viikko takana brittejen seassa, ja tamakin tytto alkaa rauhoittua. Avainsana kaikessa on verkostot. Joku osaa kertoa jotain, ja niimpa minakin sain vinkin mihin pankkiin menna, ja kuinkas sitten sattuikaan. Nuori mies katsoi vaan passia, ja napytteli hetken konetta ja tadaa: olen pankkitilin onnellinen omistaja.

Olen mokoman kunniaksi ruvennut leikkimaan rikasta ja koyhaa. Liityin huiman hintaiseen kuntokeskukseen, ja se on kylla ollut mahtava. On tuntia jos jonkinmoista, hienoja vekottimia missa rapikoida omalla tyylilla, pieni ja matala uima-allas ja sauna, jossa ei heiteta loylya mutta kyllakin kuunnellaan rentouttavaa musiikkia :)

Tyo ei niin kamalaa ole ollut. Kaksi ekaa paivaa oli miitinkeja ja tapaamisia, ja toiset kaksi synnaria. Saaliina yksi upea alatie ja kaksi sektiota. Sektioprosentti lahentelee neljaakymmenta taalla... Minnalle tiedoksi, aideista yritetaan paasta eroon mahd nopeasti, polikliininen synnytys ei ole taalla mikaan ongelma. Oksitosiinia karsastetaan, ja mitaan kayrapoikkeuksia ei siedeta. Siina esimakua, lisaa tulossa!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kyselyikä iski ihan toden teolla! Onko teillä siellä Stan käytössä?

Minä täältä sorvin ääreltä vaan kyselen...

Minna

7:03 am  
Blogger Katilo said...

Ei todellakaan. Kun kysyin itse ja selitin mita laite tekee, vastauksena oli "ei katilot tulkitse ekg:a". Ja monotonisuuden problematiikka nama ei kertakaikkiaan ymmarra, saa olla suorastaan preterminaalinen kayra, ja nama kattoo vain mahdollisia laskuja. Ainakin nain olen kuullut :)

4:28 pm  

Post a Comment

<< Home