Friday, December 16, 2005

Pahoja tekoja

Kylämme katolinen kirkko muisti kommuuniamme, ja kutsui jouluaatoksi tunnustustilaisuuteen. Pakanana minulla varmaan kestäisi kauemmin kuin tilaisuuteen varatut tunti ja kolme varttia.

Pahaa olen tehnyt.

Tänään ostin joulupaperia, joka oli muovikääreessä JA muovipussiin pakattuna. Kaksi kerrosta pakkausmateriaalia suojaamassa pakkausmateriaalia.

Ostin eilen taas uudet kengät, joita on tarkoitus vain harvoin käyttää.

Äksyynnyin eilen ystävällä, joka nauroi hyväntahtoisesti kielikompuroinnilleni.

0,05 sademetsän puuta kaatuu taas tänään sen takia, että voin tuprutella sen tupakansavuna ilmaan.



Tässä siis vain kahden päivän äkkiseltään mieleen tulleet pahat teot. Kerrataan se vielä kaikilla tähän astisilla elinpäivilläni... ja vietetään joulu kiltisti poissa kirkosta, tukkimasta tunnustajien jonoa. Saas nähdä onko joulupukillakaan mitään asiaa minun luokseni.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Voi että sait kyllä nauramaan. Ihan vedet silmissä. Tietenkin näin yövuorojen välissä sitä on nauruherkemmässä tilassa (se on silloin kun ei murise kaikille vastaantulijoille).

Jos ei nyt ennen joulua kuulla toisistamme, niin oikein, oikein hyvää ja lahjakasta ja pakanallista joulua! Koita lepäillä ja herkutella kun vaan voit! :)
Minna

3:42 pm  
Blogger Katilo said...

Lisänä pahojen tekojen luetteloon. Eilen, kun lahjapaperia ei vielä ollut, "lainasin" sitä kämppikseltä. Enkä ole kertonut vieläkään. 10 käskyä ei välttämättä tunne sademetsän tuhoamista, mutta tämän kyllä tuntee.

Hauskaa joulua, Minna!

8:14 pm  

Post a Comment

<< Home