Tuesday, September 06, 2005

Ajantappoa


En ole viimeaikoina paljoa toissa viihtynyt. Ensin oli pitkat vapaat, kun kaverit olivat kaymassa, sitten olin flunssan kourissa, ja taas vapaalla. Osaankohan enaa takaisin mennakaan, kun huomenna olisi pitka vuoro?

Syytan flunssasta aika pitkalle tata onnetonta kamppaa. Olen aivan vakuuttunut, etta taalla on hometta. Vaan ei hataa, pian koittaa vapaus, ja muutan kauemmaksi sairaalasta mukavaan huoneistoon mukavien ihmisten luokse. On astianpesukoneet ja kaikki. Paitsi kokolattiamattoa ei ole. Luulen kylla etta selvian siitakin huolimatta.

Flunssa vei totaalisesti voimat pitkaksi aikaa, mutta ei hataa. Ruskovillan langat saapuivat Fazerin sinisella hoystettyna, ja olen ottanut kunnianhimoisen tavoitteen neuloa villapaidan omilla ohjeillani. Palmikot varastin kylla Minnan ehdotuksen mukaan. Nyt kun olen tutustunut ihmeelliseen digimaailmaan, voin laittaa teille enemman kuvia naytteille, kun on mita nayttaa. Tama kuva on otettu huoneestani, loysin roskiksen vieresta puhtaan patjan sankyni taakse. Olen siis sama horho kuin ennenkin, ei tarvitse huolehtia :)

Aika on mennyt aivan kasittamatonta vauhtia. Neljasosa vuodesta on jo takanapain. Ja kaikki lomat viela pitamatta! Saastelen niita kevaalle, tarkoitus on tehda pitempi reissu skottikaverin kanssa, ja haluaisin tehda pari pienempaa reissua myos. En ole viela sortunut tekemaan ylimaaraisia "pankki"vuoroja. Niista saisi mukavasti valuuttaa, mutta parjaan kylla nainkin, ja olen paljon tyytyvaisempi vapaapaivistani. Pitkia paivia tehdessa tuntuu etta niita on enemman kuin toita.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Näyttääpä lokoisalta!

Kiva kuulla sinusta taas pitkästä aikaa ja hauskaa, että flunssa ja asumistilanne paranevat. Ja pianhan sinne tulee lisää suomalaisvahvistuksia! :)

Minna

5:02 pm  
Blogger Katilo said...

En todellakaan malta odottaa suomalaisvahvistuksia, tosi mukavaa kun on yhteinen tuttu!

Haa, tulkkasin suomalaista juorulehtea skottitytolle. Tama oli naapurissa, tama siskon tuttu, taman keikalla lauloin taustoja... Tytto puisteli paataan, ei voi olla noin pieni maa!

9:46 am  
Anonymous Anonymous said...

Heipä hei! Onpa kiva, että olet löytänyt mieluisamman asunnon! Kerro heti lisää, minne muutat, milloin ja kenen kanssa!!!

6:13 pm  

Post a Comment

<< Home