Wednesday, July 13, 2005

Palovammoja

Englantilaiset ovat uskomattomia. Arki on yhta hullunmyllya, kun organisointitaidot ovat sita sun tata, mutta odotas kun tulee kunnon incident. Kaikki ovat rauhallisia, odottavat rauhassa kotona etta tilanne selkiaa, organisoivat apua tehokkaasti ja eleettomasti. En olisi arvannut.

Pakenimme metropolia Isle of Wightille kahdeksi yoksi kaverin kanssa. Oli aivan toinen maailma. Rauhallista, aurinkoista ja polttavan lamminta. Enkos mina sitten karayttanyt nahkani. Mitaan en oppinut Unkarin reissulta, samat olkapaat ovat taas iloisen punaiset. Mutta mukavaa oli, ja nyt on olo kuin loman jalkeen. Ystavalla oli digikamera mukana, katsotaan jos saisin laitettua kuvia myohemmin.

Tanaan olen ensimmaista paivaa kunnon toissa antenataaliosastolla, orientaatio on ohi. Ei viela mitaan graavia mokailua, unohdin vain tarrat verinaytteista ja jouduin pistelemaan uudestaan :)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Millaisia työvuoroja kätilöillä on? Ovatko ne vuorot samanlaisia kuin kotomaassa, eli onko iltavuoron jälkeen seuraavana aamuvuoro? Voitteko esittää yhtään toiveita vuoroista tai vapaapäivistä?

2:36 pm  
Blogger Katilo said...

8-16 on aamu
12.15-20.15 ilta
8-20.15 pitka paiva
20-8.15 yo

teen ehka puolet pitkia

2:22 pm  

Post a Comment

<< Home