Friday, June 10, 2005

Pandan lakua

Arvannette, mita vein au pair perheelle tuliaisiksi. Loysin paikallisesta luontaistuotekaupasta, onhan kyseessa toki ehta luonnon tuote :)

Tanaan oli inha paiva. Kaikkien kokemusteni jalkeen jaksan uskoa, etta kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan hyvia, enka pysty ymmartamaan, etta kyse voisi ikina olla silkasta vittuilusta. Niimpa australialaislady minut vei sivummalle, ja ohjasti, etta paivan pomo on aina ollut tikku pyllyssa. Jos yhtaan antaa vedattaa, niin han kylla vetaa. No, otetaan tekniikka b kayttoon, toisesta korvasta sisaan ja toisesta ulos, kun en kerta mitaan nasevaakaan osaa ikina sanoa. Luulisi minun jo oppineeni pitamaan puoleni.

No, perhetta oli silti aivan ihana kayda moikkaamassa, ja vanhan suunnitelman mukaan he ovat yha tulossa tana kesana kesamokillemme. Nyt mina vain matkaan heidan kanssa. Hauskaa! Hilpeaa oli myos, kun naapurin seta kysyi minua lapsenvahdiksi. Vahdin mielellani Lucya milloin vaan, enka valita vaikka naapurin muksut tulisivat kylkiaisina, mutta ei se kylla enaa tienestina innosta. Jotain sentaan muuttunut minussa :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home