Tuesday, June 28, 2005

Palkkapaiva

Eivat sitten maksaneet palkkaa. Aiemminkin olin pulassa, kun mertentakaiseen tilisiirtoon menee vahintaan viikko, eika tama ole varsinaisesti halvin asuinkunta. Nyt olen sitten tuplaten pulassa. Olo oli kuin sossun luukulla, kun piti selittaa miksi tarvitsen rahaa juuri nyt. No, tulos oli taskurahaa kassasta ja lupaus rahoista tililla ensi perjantaihin mennessa. En vielakaan pidata kylla henkea, takuulla on viela pari mutkaa edessa. Ja mina kun luulin etta taalla oikein paasisi rikastumaan!

Tulee heti mieleen, etta pitaa liittya paikalliseen katiloliittoon. Ei niin palkan takia, vaan tulevien oikeusselkkauksien varalta. Vaikka olisin jo palannut kotomaahan, kun vanhemmat keksivat syyttaa katiloa pikku lapsosensa oppimisvaikeuksista, niin liitto antaa oikeusapua. Kunhan olen kuulunut liittoon, kun hoidin tapausta.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Voi ressua kun joudut kittuuttamaan siellä rahatta ja pohtimaan oikeusjuttujakin vielä. Karua! Missähän vaiheessa täällä koto-Suomessakin pitää tällaisen rivisairaanhoitajan ruveta myös suunnittelemaan selustan turvaamista?

No, nyt pidetään peukkuja ja varpaita, että saat huomenna oikein tooosi paljon GBP:tä tilille ja pääset viikonlopun viettoon iloisin mielin!

8:20 pm  

Post a Comment

<< Home