Saturday, July 23, 2005

Kaynnistyksia

Tyopaiva taas, teen aika paljon 12h paivia. Mika onneksi tarkoittaa sita, etta vapaita on enemman. Jostain syysta minulle napsahtaa aina kaynnistykset. Mika sopii minulle kylla varsin hyvin. Laakarit eivat kaynnistyksiin puutu ennenkuin Prostingeeleja on laitettu kahdesti ilman vaikutusta. Nama on paljon helpompia laittaa kuin cytotecit, mutta jotenkin tuntuu ettei nama toimi ihan yhta hyvin. Katilon tekevat myos kp-kaynnistykset. Mina en koskaan ole puhkonut kalvoja 1-2 sentista, ja nyt on tosi hankala arvioida milloin joku on kp-kypsa. Viela kun kunnon koukkuja ei edes ole, sellaisia muovisia vaan, milla saa lahinna kalvorakon rikki.

Olen tutustunut moniin tyokavereihin, yksi aikoo vieda minut Edinburghiin elokuvafestareille ja toiset Pariisiin. Ei valittamista. Ainoa mika arveluttaa, on nama pommitukset. Tama sairaalakin oli eilen eristettyna, kun joku oli unostanut laukkunsa etuovelle. Jos tama nyt ihan mahdottomaksi yltyy, niin saattaa olla etta koti kutsuu ennen kuin 12kk on taynna, mutta nyt taalla on ihan hyva olla - kunhan valttelee metroja.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jännä paikka tuo Lontoo. Toivottavasti meno rauhoittuu, että voit olla siellä vuoden.

9:04 am  
Anonymous Anonymous said...

No ihan syystäkin arveluttaa. Vaikka toisaalta, mie olen ollut kai suuremmassa vaarassa täällä Islannissa: isokokoisen Gynter-pomoni uhkailujen kohteena. Joten ei kai sitä missään ihan turvassa voi olla. Koti, täältä tullaan!

11:53 am  

Post a Comment

<< Home