Monday, January 23, 2006

Laiskottelua ja löhöilyä

Tiedätte suunnilleen yhtä paljon mitä Lontoossa tapahtuu kuin minäkin. Makaan sohvalla, syön pahaa mutta epäterveellistä jälkiruokaa enkä saa itseäni liikkeelle mihinkään. Onko Suomessa havaittavissa samanlaisia oireita? Siellä voi sentää syyttää kohtuuttomia pakkasia ja pimeyttä, täällä ei voi kuin todeta olevansa laiska ja aikaansaamaton :)

Sunnuntaina kävin sentään äänestämässä. Thameskin ylitettiin valaanbongaustoiveissa. Kaiteet olivat liian korkeat näkemään yhtikäs mitään. Sentään näimme uutis-helikopterin kiertelemässä, varmaan siis olimme lähellä reppana-vainaata.

Skottiystäväni, joka oli äänestysreissulla mukana, totesi päästyämme paluumatkalle, että monella suomalaisella oli rillit. Ja vielä sellaiset kantikkaat ja mustat muovisankaiset. Onko suomalaisilla jotenkin huonompi näkö, hän kysyi.

Hihii, tänään asiakas yritti paikantaa murrettani. Arveli minun olevan lounaispuolelta kotoisin. Meinasi tuolilta tipahtaa, kun kuuli, että itse asiassa kartalla saa liikkua aika reippaasti koilliseen. Tulipa hyvä mieli, kun paikallinen luuli paikalliseksi.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Oireet kuulostavat varsin tutuilta. Tällä hetkellä voi osin syyttää flunssaa. Äänestämässäkään (vitsi mikä sana) en ole vielä käynyt. Se on ohjelmassa sitten sunnuntaina. Oon muuten itekin joskus ajatellut, että silmälasit löytyy joka toiselta vastaantulijalta. Mistä lie johtuu.

10:42 am  
Blogger Katilo said...

Onko sullakin mustat muovisankaiset? ;)

Odottelen suomalaista ystävää kyläilemään, en meinaa housuissani pysyä. Tai siis hameessani. Enää viisi tuntia koneen laskeutumiseen.

6:08 pm  
Anonymous Anonymous said...

Ei oo mustat eikä muovisankaiset, vaan metallisankaiset ja rusehtavan-punertavan-violetihtavat. :)

Nyt voitkin sitten leikkiä turistia vieraasi kanssa. Pitäkää hauskaa.

9:34 am  

Post a Comment

<< Home